fbpx
Tid&Sted
TID&STED Nysgerrig kunstner på Kilden BRØNDBY. Brøndby Kunstforening præsenterer i juni en ung, sprælsk kunstner, Lene Sandvang, som i sine udtryk er meget inspireret af Street-art, det levende kunstliv på gaden, som er en evig inspiration til de pang-farvede malerier med mange skrifttegn, vi skal tage imod i den lyse måned juni. Der er fernisering onsdag, den 4.juni kl. 17.30, […]

Nysgerrig kunstner på Kilden
BRØNDBY. Brøndby Kunstforening præsenterer i juni en ung, sprælsk kunstner, Lene Sandvang, som i sine udtryk er meget inspireret af Street-art, det levende kunstliv på gaden, som er en evig inspiration til de pang-farvede malerier med mange skrifttegn, vi skal tage imod i den lyse måned juni.
Der er fernisering onsdag, den 4.juni kl. 17.30, hvor kunstneren vil være til stede.

Grundlov fejres
BRØNDBY. Venstre i Brøndbykredsen holder grundlovsmøde, hvor alle er velkomne, torsdag den 5. juni kl. 17 på Vallensbæks Havns café Søstrene P. Blandt andet kommer Karen Ellemann, der er folketingsmedlem og tidligere minister.
Socialdemokraterne i Brøndby holder i år ikke grundlovsarrangement.

VALLENSBÆK. Vallensbæk har oplyst om følgende møder på Grundlovsdag den 5. juni.
Konservative i Vallensbæk holder på Korsagergaard fra kl. 12-16.
Samme tid holder Socialdemokraterne på Højrupgaard i Vallensbæk Landsby med blandt andet jazzmusik. Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) holder åbningstalen.

Folkebladets redaktion er ikke blevet gjort bekendt med grundlovsmøde i Glostrup.

Store Cykeldag
GLOSTRUP. Søndag den 15. juni kl. 10 markeres Store Cykel dag med den nye Liljerute. Tag med på en cykeltur på cirka 16 kilometer, der gennemføres i et roligt tempo. Til de første 40 vil der være en pose med blandt andet en vand og et stykke frugt og selvfølgelig et kort over den nye Liljerute.
Start og slut ved Glostrup rådhus til det gratis arrangement fra Cyklistforbundet, Vestegnen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top