fbpx
Thomas Christiansen bliver sjællandsmester
ATLETIK Der blev afholdt Sjælland/østmesterskaber i mangekamp, for Sjælland, Bornholm og Lolland-Falster, med deltagelse af 2 atleter fra Glostrup IC Atletik & Motion. Man dyster i flere øvelser, der udløser et givent antal point. Thomas Christiansen deltog i 5-kamp for drenge 12-13 år. Her dystedes i 80 meter hækkeløb, spydkast, kuglestød, længdespring og 600 meter løb. […]

Der blev afholdt Sjælland/østmesterskaber i mangekamp, for Sjælland, Bornholm og Lolland-Falster, med deltagelse af 2 atleter fra Glostrup IC Atletik & Motion. Man dyster i flere øvelser, der udløser et givent antal point.
Thomas Christiansen deltog i 5-kamp for drenge 12-13 år. Her dystedes i 80 meter hækkeløb, spydkast, kuglestød, længdespring og 600 meter løb. Thomas kan derfor nu kalde sig Sjællandsmester i mangekamp.
Natasja Jacobsen deltog i 7-kamp for piger 14-15 år. Hun fik en flot 5. plads ved Sjællandsmesterskabet med i alt 3559 point.
Om tre uger afholdes Sjællandsmesterskaberne i individuelle øvelser. Her forventes Glostrup IC Atletik & Motion at stille med 7 deltagere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top