fbpx
Syv seje Glostrup svømmere deltog i DM for årgang
SVØMNING Danmarksmesterskabet for årgangssvømmere (DÅM) blev, i weekenden 20. – 22. juni, afholdt i Kildeskovhallen i Gentofte

Et stort stævne, med 1995 starter og 444 tilmeldte svømmere fra klubber i hele Danmark. Glostrup Svømmeklub (GSK) havde syv svømmere med, som havde kvalificeret sig til mesterskabet, ved fokus og hård træning hele sæsonen. DÅM blev afholdt på langbane, 50-meterbassin, som kræver noget mere af svømmeren end på en kortbane (25 meterbassin). GSK stiller op i startsfællesskabet for vestegnen, VAT Copenhagen, som er et samarbejde mellem Vallensbæk (VI39), Albertslund (AIF), Taastrup (STT) og MK31, der sætter fokus på klubbernes bedste og mest engagerede svømmere.

Årgange: Drenge 2000 og 2001+yngre, Piger 2002 og 2003+yngre.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top