fbpx
Sommerstævne i Glostrup Svømmeklub
SVØMNING Otte svømmeklubber deltog i Glostrup Svømmeklubs Sommerstævne

I weekenden afholdt Glostrup Svømmeklub Sommerstævne. Stævnet blev afholdt i bassinet i Glostrup Fritidscenter, som dermed sydede af aktivitet hele dagen – og der var godt fyldt op. Der deltog unge, talentfulde svømmere fra 8 svømmeklubber, som fra den tidlige morgenstund dystede i alle svømningens discipliner.
Stævnet var for nogle af Glostrups helt unge svømmere (8-9 år) det første svømmestævne nogen sinde – og dermed starten på en svømmekarriere, hvor hovedparten af fritiden kommer til at gå med at dygtiggøre sig inden for de fire discipliner, og hvor der på sigt venter op til ti gange træninger pr. uge. De lidt større på 13-14 år træner allerede fem gange om ugen og er således rutinerede ved disse stævner.
Stævnet blev åbnet af Glostrups 1. viceborgmester, Flemming Ørhem, der var glad for at opleve svømmernes gode humør og store engagement og som understregede politikernes støtte til muligheden for en aktiv fritid for kommunens børn og unge.
Som altid klarede Glostrups svømmere sig fint ved stævnet. Konkurrenceafdelingens tre hold: T2, T1 og VAT Talent hentede flere end 30 medaljer, og der var dagens igennem brede smil hos både svømmere og forældre, når der blev hængt medaljer om halsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top