fbpx
Servicebus 847 bliver omlagt midlertidigt
GLOSTRUP I den kommende vil vil der være en række omlægninger af servicebus 847. Det skriver glostrup.dk

Omlægningerne er som følger: Fra 2. juni 2014 til forventelig 31. august 2014 vil bussen ikke betjene Bryggergårdsvej, Kildevej og stoppested ved biblioteket, men i stedet køre ad Hovedvejen og Nyvej. Denne omlægning skyldes fjernvarmearbejde.
Fra 10. juni 2014 til forventeligt 8. august vil bussen være omlagt i Hvissingeområdet. Omlægningen betyder, at Vældegårdsvej og den østlige del af Duevej ikke bliver betjent. Denne omlægning skyldes trafiksanering af Byparkvej, skriver glostrup.dk.
Herudover er en eksisterende omlægning på Vestergårdsvej og Stadionvej blevet forlænget til og med 13. juli 2014. Alle stoppesteder på strækningen bliver betjent, dog er stoppestederne flyttet til den modsatte side af vejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top