fbpx
Røde Kors fejrer 20 år med 20 procents rabat
Genbrugsbutik-Foto-1994.jpg
Her fra starten af de glade Røde Kors-dage på Hovedvejen. Foto: Røde Kors i Glostrup.
GLOSTRUP I denne uge, for 20 år siden, åbnede Røde Kors butikken på Hovedvejen 124 i Glostrup

Formanden for Røde Kors lokalafdeling, Jette Matzen, der i dag også har den daglige ledelse af butikken udtaler, at de mange frivillige medarbejdere gennem tyve år har ydet en fantastisk indsats præget af venlig og god kundebetjening og som har betydet, at butikken i dag besøges af mange trofaste kunder.
Hun tilføjer, at butikkens altid gode udbud af tekstiler, hovedsageligt til damer og herrer, kun er mulig ved de mange donationer fra de mange givere af varer i gode kvaliteter.
Jette Matzen gør også opmærksom på, at butikkens jubilæum vil blive markeret fredag den 20. juni og at kunderne den dag vil få en rabat på 20 procent på alle køb. Endelig gør hun opmærksom på, at Røde Kors butikkens frivillige medarbejder Ulla Weidiksen, der har været medarbejder i butikken i alle 20 år, vil være til stede fredag formiddag og vil glæde sig til at hjælpe kunder med at finde frem til gode og billige tilbud.

MO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top