fbpx
Repræsentantskabsmøde i Tranemosegård
GLOSTRUP Onsdag d. 21. maj 2014 blev der afholdt repræsentantskabsmøde i Tranemosegårds bestyrelse

Til repræsentantskabsmødet i Tranemosegård blev bestyrelsens skriftlige beretning og formandens mundtlige beretning, der havde fokus på den store renoveringsaktivitet i afdelingerne, godkendt efter få spørgsmål. På mødet blev to indkomne forslag behandlet. Det første var udpegning af et medlem til BO-VESTs Miljøforum. Her blev John Pejtersen valgt. Dernæst skulle der vælges en repræsentant til Tranemosegårdbladets bladudvalg. Her blev Torben Saxtorff valgt.
Senere på mødet blev Lars Jensen, afdeling 6 Moserne og Allan Nielsen, afdeling 15 Gurrelund/Bjerrelund, genvalgt til bestyrelsen. Som suppleanter blev Hanne Schiøler, afdeling 4 Tranehaven og Birgitte Mortensen, afdeling 12 Gillesager/Lindeager genvalgt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top