fbpx
Politi efterlyser
IMG_1759.jpg
Tåstrup brandvæsen kom med to slukningskøretøjer og indsatsleder, ligesom Københavns Vestegns Politi kom til brandstedet. Foto: Mathias Øgendal.
VALLENSBÆK Søndag den 22. juni kl. 00.05 indgik anmeldelse om ild i bil på Vejlegårdsparken. Politi og brandvæsen kørte til stedet. Branden blev slukket, og der skete udelukkende materiel skade. Branden formodes at være påsat, og Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse kan ske i dagtimerne på hverdage til […]

Søndag den 22. juni kl. 00.05 indgik anmeldelse om
ild i bil på Vejlegårdsparken. Politi og brandvæsen kørte til stedet.
Branden blev slukket, og der skete udelukkende materiel skade.

Branden formodes at være påsat, og Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse kan ske i dagtimerne på hverdage til politikommissær Ole Nielsen på telefon 72587611, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top