fbpx
Penge til nye broer i kajakklubben
VKCC.jpg
Formand Niels Tønnesen, Hanne Rasmussen fra Østifterne, Paraatlet Kasper Thomsen og Landstræner for para-holdet Christian Grau
KAJAK Vallensbæk Kano og Kajak Club (VKCC) fik torsdag den 22. maj overrakt en check på 25.000 kr. fra Østifterne. Pengene blev søgt med det formål, at lave alle kajakklubbens broer i området handicapvenlige. Dette indbefatter for eksempel gribekant rundt om broernes sider samt slidske, hvorpå man kan køre rullestol og ikke mindst gribe/hejse anordning, der […]

Vallensbæk Kano og Kajak Club (VKCC) fik torsdag den 22. maj overrakt en check på 25.000 kr. fra Østifterne.
Pengene blev søgt med det formål, at lave alle kajakklubbens broer i området handicapvenlige. Dette indbefatter for eksempel gribekant rundt om broernes sider samt slidske, hvorpå man kan køre rullestol og ikke mindst gribe/hejse anordning, der kan flyttes fra bro til bro afhængigt af behovet.

Passer godt til projekt
VKKC er godt i gang med elitehandicap-projekt, hvor målet er deltagelse og gerne medaljer ved Para-OL i 2016. Sideløbende kører et to årigt projekt, støttet af den kommunale idrætspulje, hvor hovedmålet er at få handicappede børn og unge i gang med at ro kajak. Dette sidste køres i gang her til sommer.

Glad for pengene
– Vi er rigtig glade for donationen fra Østifterne og takker Hanne Rasmussen mange gange. Vi skal heller ikke lægge skjul på, at det kræver en del investering at sikre forholdene, så de bliver handicapvenlige, udtaler Lone Bro Madsen, Sportschef og koordinator for handicap projekterne.
– De 25. 000 kr. faldt på et tørt sted, og vi håber på mange flere velvillige sponsorer, så vi kan føre projekterne ud i livet på en ansvarlig måde. Det kræver jo også ofte specialudstyr eller ombygning af kajakkerne for at tilpasse til de individuelle handicaps. Det kunne jo tænkes, at lokale virksomherder kan se en ide i dette fantastiske tiltag, og så må man meget gerne kontakte os. Selv små donationer og sponsorater er velkomne.

HLA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top