fbpx
– Op til borgerne
GLOSTRUP Folkebladet har spurgt borgmester John Engelhardt og formand for Venstre i Glostrup, Peter Molnit, om de tror, at den nylige mediestorm omkring Lars Løkke Rasmussen vil påvirke partiets valgresultater fremover lokalt

– Jeg er politiker, ikke clairvoyant, siger John Engelhardt.

– Lokalt arbejder vi hver dag benhårdt for at give vores borgere en god og effektiv service og udvikle vores kommune. Vi har netop søsat et nyt 35 punkts program til erstatning af det tidligere 50 punkts program, som vi i store træk har gennemført i sidste valgperiode. Så er det op til borgerne ved næste kommunalvalg at vurdere, om det vi gik til valg på i Glostrup også var det, som vi arbejdede på at få gennemført.

Peter Molnit giver DF’s værdiordfører ret, når hun vurderer, at Venstre ikke på lang sigt vil være belastet af Lars Løkkes Rasmussens bilagssager.

– Jeg tror Pia Kjærsgaard får ret. Venstre har mange dygtige politikere lokalt og på landsplan og vil også stå stærkt ved kommende valg, siger Peter Molnit.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top