fbpx
Loppemarked hjælper udsatte på ferie
Sommermarked-2014-mange-mennesker.jpg
Den 15. juni var der stort sommermarked i Nygårdskirken. Overskuddet skal blandt andet bruges til ferielejre for kontanthjælpsmodtagere og deres børn
BRØNDBY Søndag den 15. juni afholdt Nygårdskirken sit traditionelle Sommermarked

Ved Nygårdskirken traditionelle Sommermarked var der i år fokus på børnene – og hoppeborgen, som var suppleret af ansigtsmaling, fiskedam, konkurrencer og optræden af klovnen Raffus. En god dag i sommervejr for flere hundrede borgere i Brøndby Nord og omegn, hvor aldersgrupper og etniciteter blandedes på bedste vis.

Betaler ferieture

Overskuddet fra Nygårdskirkens sommermarked går til det sociale arbejde i lokalområdet, blandt andet skal kirkens sognemedhjælper og et par frivillige snart afsted på gratis sommerhusferie for fire børnefamilier på kontanthjælp.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top