fbpx
Lokale vindere i ’Vi cykler til arbejde’ præmieret
Billed-1.jpg
Holdkaptajn Louise Skjellum Strøbech (lyserød t-shirt) fra reklamefirmaet Odsgard A/S havde formået at samle et 14 personers stort cykelhold ud af i alt 20 medarbejdere. Foto: Hans Schlütter
GLOSTRUP Det blev Dansk Beredskabskommunikation og Odsgard A/S der løb med de lokale præmier i ’Vi cykler til arbejde’ kampagnen. 133 lokale virksomheder deltog og har tilsammen cyklet næsten 6 gange rundt om Jorden

De heldige cykelhold fik overrakt præmien af Flemming Ørhem (DF), formand for Miljø- og Teknikudvalget i Glostrup.

– Det er dejligt, at se så stor en opbakning til cykelkampagnen her i Glostrup – vi har 133 virksomheder som deltager og medarbejderne har tilsammen cyklet 230.000 kilometer. Kampagnens formål er, både at øge sundheden hos medarbejderne og at forbedre miljøet ved at nedsætte forureningen og trængslen i trafikken – et formål der passer lige ind i det, som vi arbejder for i Glostrup Kommune – nemlig at få en sund by i bevægelse, udtaler Flemming Ørhem.

Præmien bestod af et gavekort til en økologisk restaurant, hvor hele cykelholdet kan få en hyggelig aften sammen.

Herudover blev der også trukket lod blandt holdkaptajnerne om et gavekort til Cyklistforbundets cykelbutik. Rene Amtrup Sørensen fra Balslev var den heldige vinder, der blev præmieret for den vigtige indsats som holdkaptajn og kan nu købe nyt cykeludstyr for 1000 kroner.

 

Færre sygedage

Mere motion i hverdagen reducerer sygefraværet på arbejdspladsen. Ifølge Sundhedsstyrelsen har fysisk aktive medarbejdere omkring fem færre sygedage årligt end inaktive. Hvis du vælger at tage cyklen frem for bilen forbedrer du ikke kun sundheden, det er også en gevinst for miljøet. De to cykelhold på henholdsvis 5 og 14 deltagere har i kampagnemåneden sparet atmosfæren for en udledning på ca. 270 kilo CO2 i forhold til at køre i egen bil.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top