fbpx
Kløverstier skal nu planlægges nøjere
VALLENSBÆK Friluftsrådet og Danmarks Natur­fredningsforening har fremsat forslag om, at der etableres Kløverstier i Vallensbæk Kommune

Stiernes etablering er nu blevet vedtaget i Vallensbæk Kommunes Kommunalbestyrelse. Projektet skal være gennemført inden årsskiftet 2014/2015.
Kløverstier er kort fortalt et koncept for afmærkede, opmålte stiruter i byer, der udspringer fra et centralt sted i byen, forbinder lokale interessepunkter og giver borgerne let adgang til at forene friluftsliv, motion og oplevelser.
– I Dansk Folkeparti har vi ikke noget imod, at vi bruger 75.000 kr. på at oprette kløverstier. Jeg synes dog, at man skal passe på med at oversælge kløverstierne. Når Konservative hævder, at det vil være med til at styrke den lokale identitet, så er det temmelig store ord, sagde Kenneth Kristensen Berth fra DF.
– Selvfølgelig skal Vallensbæk også være med og give familierne mulighed for at have et supplement i friluftslivet, som giver andre og interessante oplevelser, sagde Martin Nielson fra Socialdemokraterne.
– Vi skal nu finde ud af, hvor stierne skal være. Nu taler vi med brugerne om, hvor de skal være konkret, siger Henrik Rasmussen, borgmester og fra de konservative.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top