fbpx
– Islam vil os ikke noget godt
DEBAT Af Jan Svarre Nielsen, Brøndby Nu klynker borgmester Ib Terp i flere medier over, hvordan Islam, repræsenteret af medlemmer af Hizb ut-Tahir, fører sig frem i Brøndby kommune. Han udtaler endog, at han frygter indførelsen af et mini-kalifat i Brøndby. I de 12 år jeg var medlem af kommunalbestyrelsen i Brøndby, indtil 2001, advarede jeg […]

Af Jan Svarre Nielsen, Brøndby

Nu klynker borgmester Ib Terp i flere medier over, hvordan Islam, repræsenteret af medlemmer af Hizb ut-Tahir, fører sig frem i Brøndby kommune. Han udtaler endog, at han frygter indførelsen af et mini-kalifat i Brøndby.

I de 12 år jeg var medlem af kommunalbestyrelsen i Brøndby, indtil 2001, advarede jeg utallige gange imod den stigende muslimske tilflytning til kommunen. En tilflytning som skete med den socialdemokratiske flertalsgruppes velsignelse.

Jeg advarede også imod at give Islam nogen form for indrømmelser, bl.a. tilladelse til anlæggelse af en muslimsk gravplads i kommunen, fordi eftergivenhed over for Islam altid vil blive fulgt op af en uendelig række af nye krav, der i den sidste ende vil føre til Kalifatet.

Ib Terp var også dengang medlem af kommunalbestyrelsen, men hørte jeg ham dengang have betænkeligheder i forbindelse med Islam? – Nej!  Han sad ganske stille i dyb tavshed, hver gang emnet blev taget op!

Det samme gjorde flertallet i kommunalbestyrelsen i deres patetiske håb om at score en håndfuld muslimske stemmer ved det næste kommunalvalg!

Ib Terp m.fl. ligger nu som de har redt, og som forudsagt vil deres egne efterkommere ikke alene dømme dem, men også fordømme dem!

Lad mig gentage mig selv: Islam vil os (etniske danskere og Danmark) ikke noget godt!

Svar:

Deler ikke modvilje mod muslimer

Af Ib Terp, borgmester i Brøndby

Jeg deler fortsat ikke Jan Svarre Nielsens modvilje mod muslimer. Min advarsel går alene på Hizb-ut Tahrir.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top