fbpx
Indvielse af Toftevej 10 med borgmesterklip
solvej-12-indvigelse-49.jpg
- Jeg erklærer hermed officielt den sidste opgang for åben, lød det fra borgmester John Engelhardt ved åbningen af den nye opgang på Toftevej. Foto: Brián L. Jensen.
GLOSTRUP Opgangsbofællesskabet Toftevej har udvidet med en opgang. Byggeriet stod færdigt i november, og de første borgere er allerede flyttet ind

Der havde længe været stor interesse fra borgere og pårørende, for at komme til at bo på Toftevej – i nære og trygge omgivelser.

– Det tog vi konsekvensen af, og sammen med de kommunale centre blev vi enige om, at det gav god mening at styrke vores tilbud til udviklingshandicappede med flere pladser og flere medarbejdere, forklarer borgmester John Engelhardt (V), da han torsdag klippede snoren og dermed erklærede de nye faciliteter for åbne.Udvidelsen har også betydet, at Toftevejs medarbejdere har øget deres socialpædagogiske støtte hos borgere i eget hjem.

– Det er altså blevet muligt, at varetage flere borgeres behov, og det kan vi kommunalt set kun være både tilfredse med og stolte af, sagde Engelhardt.

– Jeg ønsker alle borgere og medarbejdere i de tre opgange fortsat held og lykke med samarbejdet og udviklingen af Opgangsbofællesskabet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top