fbpx
Gode kup i dejligt vejr
bøger.jpg
KFUM-spejdernes, Strandboernes, årlige loppemarked var i år skåret ned til en dag. Men der var alligevel masser af handel. Foto: Henrik Høj Andersen.
VALLENSBÆK Den 24. maj holdt KFUM-spejderne Strandboerne deres årlige loppemarked på en ny måde. Vilkårene har ændret sig, idet spejderne ikke længere har muligheder for at opbevare loppeeffekterne. Derfor var det denne gang et mindre loppemarked på kun en enkelt dag i nye omgivelser omkring deres hytte i Vallensbæk Nordmark. Men hyggen og entusiasmen var helt […]

Den 24. maj holdt KFUM-spejderne Strandboerne deres årlige loppemarked på en ny måde. Vilkårene har ændret sig, idet spejderne ikke længere har muligheder for at opbevare loppeeffekterne. Derfor var det denne gang et mindre loppemarked på kun en enkelt dag i nye omgivelser omkring deres hytte i Vallensbæk Nordmark. Men hyggen og entusiasmen var helt den samme som alle de foregående år.

Mange ting at købe
Hele formiddagen summede af liv og glade loppegæster, og mange gjorde nogle gode kup med spil og legetøj til børnebørnene, nye brugte møbler i pæn stand og fjernsyn og lamper, som virkede fint. Traditionen tro var det muligt at få kørt store ting hjem til bopælen, og kørselsmandskabet havde travlt.

Mange hjalp til
Der var i alt ca. 40 spejdere og hjælpere i gang både fredag med klargøring og lørdag med salg i boderne og i caféen.
– Det er dejligt med stor opbakning, når der er brug for det, og vi er utrolig glade for, at så mange af de gamle vender tilbage år efter år for at hjælpe, siger Mia Källberg, der for første gang i år har været ansvarlig for afviklingen
– Det har været en stor mundfuld men også meget lærerigt.

Penge sender børn på tur
Overskuddet blev på grund af de ændrede forhold markant mindre end tidligere år.
– Men vi er alligevel godt tilfredse. og pengene vil gøre god gavn i vores arbejde med børnene, som nu kan komme på ture og lejre og få en masse gode oplevelser, afslutter Mia Källberg.

HLA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top