fbpx
Glostrup Ejendomsselskab modtager bæredygtighedspris
kab_prismodtagere_20140520_00125.jpg
Glostrup Ejendomsselskabs bestyrelse. Fra venstre: Orla Neumann, Niels-Peter Frandsen, David Nielsen-Ourø, Svend Lyster og driftschef Ronny Hjordt-Nielsen. Foto: Lars Bertelsen.
GLOSTRUP Traditionen tro startede KAB’s repræsentantskabs møde i maj med uddeling af priser til kreative ildsjæle og for første gang også en Bæredygtighedspris

Det var første gang, Bæredygtighedsprisen blev uddelt, og den gik til Glostrup Ejendomsselskab for den langsigtede indsats, der blev igangsat efter det store skybrud i juli 2011.
Ved overrækkelsen sagde KAB’s formand Kjeld Poulsen blandt andet følgende:
– I december 2013 vedtog KAB’s bestyrelse en bæredygtighedsprofil. Med profilen og bæredygtighedsprisen vil vi markere, at bæredygtighed er et fokusområde i KAB. Vi vil arbejde aktivt for at udbrede kendskabet til og anvendelsen af bæredygtige løsninger. Det gælder både i byggeriet og i den daglige drift. Glostrup Ejendomsselskab modtager KAB’s bæredygtighedspris 2014. Efter det store skybrud i sommeren 2011 oplevede også Glostrup Ejendomsselskab store skader, men tog straks initiativ til at igangsætte en langsigtet indsats om at bringe bæredygtighed ind i et alment boligselskab.
I efteråret blev der lagt grønne tage på fem boligblokke og pålægning af yderligere 17 blokke er igangsat. På længere sigt ønskes en mindre vindmølle, grønne gavle og solceller.
Glostrup Ejendomsselskab får prisen på de 10.000 kroner fordi det som boligselskab har vist at det bidrager til forebyggelse af skader efter skybrud samtidig med, at klimainitiativer kan være med til at forskønne området, bidrage til godt bomiljø og styrke fællesskabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top