fbpx
Franz Hansen fylder 70
BRØNDBY Selvom Franz Hansen bliver 70, bliver han ved lidt endnu

Franz Hansen, der fylder 70 år den 20. juni, har fra 1986 og 11 år frem været medlem af Brøndby Fjernvarmes bestyrelse. Heraf otte år som bestyrelsesformand. I 1997 tiltrådte han stillingen som driftsleder ved Brøndby Fjernvarme. Men selvom han altså nu fylder 70, har han lovet at blive ved lidt endnu, inden han går på pension.
En af de helt store succeser, Franz Hansen har været foregangsmand for, er de populære serviceaftaler. Det er en ordning, hvor andelshaverne mod et beskedent beløb tilmelder sig og får anlægget serviceret en gang om året.
Franz Hansen har med stor interesse og dygtighed gennem årene engageret sig i
værkets og forbrugernes interesser, hvilket også afspejler sig blandt andet i, at varmepriserne stadig ligger blandt de billigste i landet.
De senere år har Franz Hansen arbejdet for, at fjernvarmeforsyningen blev udbygget i Brøndby. Der er blandt andet over to år blevet investeret over 120 mio. kr. i anlæg af fjernvarme i industrikvarteret Ragnesminde i Brøndbyvester.

Kommunalpolitikeren
Franz Hansen har i snart 45 år været kommunalpolitiker i Brøndby, og har der blandt andet i mange år været formand for Teknisk Udvalg.
Igennem det politiske arbejde er han også indvalgt i bestyrelserne i Spildevands-
Center Avedøre og Vestforbrænding. Franz Hansen har været med fra opstarten af Vestegnens Kraftvarmeselskab, og har der også deltaget i bestyrelsesarbejdet i flere år.
Hans store viden og interesse for energisektoren har Brøndby Fjernvarme haft stort gavn af. Trods alle Franz Hansen aktiviteter glemmer han ikke sin familie, som står hans hjerte nær.
Anledningen markeres med åbent hus torsdag d. 19. juni 2014 ml. kl. 13.00 og 15.00 på selskabets adresse Kirkebjerg Alle 92 A, 2605 Brøndby, hvor det vil glæde bestyrelsen at se vore andelshavere, forretningsforbindelser og andre venner af huset og af Franz.

HLA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top