fbpx
Først Brøndby Strand Idrætsklub, så…?
DEBAT Af Aia Fog, folketingskandidat for DF i Brøndby Det er godt, men også på høje tid, at borgmester Ib Terp tager bladet fra munden for at italesætte den uhyggelige udvikling i Brøndby, hvor islamisterne i Hizb ut-Tahrir, i denne tid forsøger at infiltrere Brøndbys foreningsliv. “Jeg er bange for, at Brøndby Strand Idrætsklub har været […]

Af Aia Fog, folketingskandidat for DF i Brøndby

Det er godt, men også på høje tid, at borgmester Ib Terp tager bladet fra munden for at italesætte den uhyggelige udvikling i Brøndby, hvor islamisterne i Hizb ut-Tahrir, i denne tid forsøger at infiltrere Brøndbys foreningsliv. “Jeg er bange for, at Brøndby Strand Idrætsklub har været tænkt som første skridt mod indførelse af kalifatet i Brøndby Strand” siger Ib Terp til Berlingske og fortsætter: “Det er vigtigt at sige, at det her ikke er en kamp mellem kristne og muslimer. Det er en kamp mod Hizb ut-Tahrir”. Jeg deler til fulde Ib Terps bekymring for at islamister skal få held til at overtage Brøndbys foreningsliv. Alle, der har beskæftiget sig en smule med islamisme ved, at danske frihedsrettigheder og værdier er uforenelige med det stærkt undertrykkende og kvindefjendske menneskesyn, der præger islam. Kort sagt forsvinder demokrati, ytringsfrihed og ligestilling, hvor islamisme og Hizb ut-Tahrir vinder frem. Det springende punkt er bare, at Hizb ut-Tahrir trods alt er en lille forening på højst nogle få hundrede medlemmer i hele Danmark. Hvordan kan det være, at de kan få så meget magt at de kan true med at lægge en hel bys foreningsliv ned? Hvad med de øvrige 22.999% af Brøndbys 23% muslimer? Hvor er de i kampen for bevarelse og udvikling af demokrati og frihedsrettigheder i almindelighed og Brøndbys foreningsliv i særdeleshed? Synes de, at Hizb ut-Tahrirs handlinger er i orden? Hvis svaret er nej, hvornår melder de sig så ind i kampen mod mørkemændene? Det ville være et meget fint signal om, at de er danske og en del af vores samfund, hvis Brøndbys muslimer i denne sag aktivt tager afstand fra Hizb ut-Tahrir og bakker op om de værdier, vi har baseret vores velfærds- og retssamfund på.Indtil vi får flere repræsentanter fra Brøndbys muslimer på banen og forsvare vores demokrati og vores forenings- og ytringsfrihed, må vi jo tro, at de sympatiserer med Hizb ut-Tahrirs bestræbelser på at indføre kalifatet i Brøndby.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top