fbpx
Flot anerkendelse til cyklende rollemodeller
Cyklister.jpg
Elever fra 6.a med politikommissær Erik Radmer Jensen og borgmester Henrik Rasmussen. Foto: Martin Ørsted
VALLENSBÆK Politiet overrakte diplom og 3.000 kroner til 6.a på Vallensbæk Skole, der har klaret sig bedst af alle klasser i kommunen

Det var nogle stolte elever fra 6.a på Vallensbæk Skole, der modtog hæder, diplom og penge til klassekassen af Vestegnens Trafiksikkerhedsråd, der består af Vestegnens Politi og kommunerne i politikredsen.

Klassen gjorde det nemlig fremragende til Cyklistprøven – faktisk var de den bedste klasse i Vallensbæk Kommune.

Politikommissær Erik Radmer Jensen, chef for Færdselsafdelingen ved Københavns Vestegns Politi lagde i sin tale vægt på, at de dygtige cyklister har et ansvar over for deres yngre kammerater. Ét er nemlig hvad forældre og lærere siger, noget andet hvordan man selv oplever ældre børn opføre sig i trafikken.

Vallensbæks borgmester Henrik Rasmussen roste også eleverne for det flotte resultat.

Cyklistprøven har i over 70 år været en tradition i skolen, og den er stadig højaktuel. Det er nemlig i alderen 11-12 år, at børn for alvor bliver selvtransporterende og desværre også i

denne alder, at de bliver synlige i statistikkerne for cykelulykker. Med Cyklistprøven bliver børnene klædt på, så de kender færdselsreglerne for cyklister og får kendskab til de farer og risici, der er i trafikken.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top