fbpx
Fast i troen trods indbrud efter åbning
BRØNDBY Tirsdag den 27. maj kl. 00:31 var der indbrud i det nyligt åbnede apotek på Nygårds Plads i Brøndbyøster

Politiet rykkede ud til apoteket, hvor en rude var blevet knust. Gerningsmanden havde stjålet vitaminer, mønter og elektronik. Han kørte fra stedet på en sort cykel og beskrives som en mand på cirka 180 centimeter høj og spinkel af bygning. Han var iført en sort hættetrøje og sorte bukser.
Det er rigtig ærgerligt, at nogen har lyst til, at begå hærvæk på det nye apotek samt indbrud allerede på åbningsnatten. Det er svært at forstå. Alle ansatte på Brøndbyøster apotek, havde knoklet næsten i døgndrift weekenden over, for at få det nye apotek op at stå og være klar til åbning. Så vi blev da kede af, at nogen havde lyst til at ødelægge dét for apotekets kunder, siger apoteker Flemming Strøm.

Held i uheld
– Heldigvis blev vi bekræftet i, at apotekets alarmsystemer og videoovervågning virkede perfekt, og at politi og alarmselskab var så hurtig på pletten. Alligevel har vi, som en direkte konsekvens af hærværket og indbruddet, opgraderet beskyttelsen af apoteket, så eventuelle tyve ikke skal forvente, at få noget ud af forsøg på indbrud. Vi vælger, at se fremad og glæder os til fortsat at byde borgerne på Vestegnen velkommen på det nye Brøndbyøster Apotek
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Henrik Hougaard på telefon 72 58 78 21, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14  48

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top