fbpx
Døgnrapporten
POLITI Beslaglæggelse af bil GLOSTRUP. Fredag den 20. juni kl. 14.09 standsede en politipatrulje rutinemæssigt en personbil på Glentevej. Det viste sig at føreren, en 35-årig mand, havde fået frakendt førerretten. Det var fjerde gang han blev opdaget i at køre i bilen – den blev derfor beslaglagt. Den 35-årige blev sigtet for ovenstående forhold og […]

Beslaglæggelse af bil

GLOSTRUP. Fredag den 20. juni kl. 14.09 standsede en politipatrulje rutinemæssigt en personbil på Glentevej. Det viste sig at føreren, en 35-årig mand, havde fået frakendt førerretten. Det var fjerde gang han blev opdaget i at køre i bilen – den blev derfor beslaglagt. Den 35-årige blev sigtet for ovenstående forhold og erkendte.

Flugtbilist på spil

GLOSTRUP. Fredag den 20. juni kl. 17.38 skete et mindre færdselsuheld på Hovedvejen. Der var to bilister involveret – de kørte mod øst og nærmede sig et lyskryds som skiftede til rød. Den forreste bil bremsede op, men den bagerste nåede det ikke. Han kørte derfor op bagi den forreste. Derefter stak han af i høj fart. Der skete udelukkende materiel skade. Det drejer sig om en blå Peugeot partner varebil med to udenlandske mænd i.

P-vagt udsat for vold

BRØNDBY. Mandag den 16. juni kl. 14.17 blev en P-vagt udsat for en voldsom episode på Tjørnevangen. Han skulle til at skrive en bøde, da tre mænd truede ham til at forlade stedet. De kastede med sten efter ham og undkørte mod Strandskolevej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top