fbpx
Døgnrapporten
POLITI Tricktyve i Brøndby BRØNDBY. Mandag den 2. juni mellem kl. 09. og kl. 09.30 blev en 88-årig kvinde udsat for tricktyveri ved Hallingparken. Hun var netop stået af bussen, da to tricktyve henvendte sig og sagde en masse på et fremmed sprog. Den ene gav den 88-årige en halskæde på, omfavnede hende, og de gik […]

Tricktyve i Brøndby
BRØNDBY. Mandag den 2. juni mellem kl. 09. og kl. 09.30 blev en 88-årig kvinde udsat for tricktyveri ved Hallingparken. Hun var netop stået af bussen, da to tricktyve henvendte sig og sagde en masse på et fremmed sprog. Den ene gav den 88-årige en halskæde på, omfavnede hende, og de gik derefter fra stedet med den 88-åriges egen murstenshalskæde. De beskrives som kvinder, ca. 40 år, ca. 170 cm høje og kraftige af bygning. De havde sort hår og var velsoigneret.

Færdselsuheld i Glostrup
Mandag den 2. juni kl. 16.42 skete et mindre færdselsuheld på Østbrovej. Politiet og ambulance kørte til stedet. Der var to bilister involveret, en 47-årig mand og en 41-årig kvinde. Kvinden, som kørte foran manden, bremsede pludseligt op for at holde for en fodgænger. Manden opdagede det for sent og kørte op i bagenden på hendes bil. Der skete materiel skade. Det viste sig, at han var spirituspåvirket, og han blev sigtet for dette. Han erkender.

Spiritusbilist anholdt i Brøndby
Tirsdag den 3. juni kl. 23.27 standsede en politipatrulje rutinemæssigt en personbil på Brøndbyøstervej. Det viste sig, at føreren, en 56-årig mand fra Brøndby, havde en promille på over det tilladte. Herudover havde han fået frakendt førerretten og var i besiddelse af en kniv. Han blev anholdt, sigtet for ovenstående forhold og kørt til afhøring og blodprøveudtagning på Albertslund Politigård. Han erkendte delvist.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top