fbpx
Døgnrapporten
POLITI Skurbrand på legeplads BRØNDBY. Fredag den 30. maj kl. 02:38 indgik anmeldelse om ild i et legeskur på naturlegepladsen på Strandskolevej. Politi og brandvæsen kørte til stedet. Ilden blev slukket og der skete udelukkende materiel skade. Brandårsagen er endnu ukendt. Færdselsuheld ved Nygårds Plads BRØNDBY. Lørdag den 31. maj kl. 10:50 skete et mindre færdselsuheld […]

Skurbrand på legeplads
BRØNDBY. Fredag den 30. maj kl. 02:38 indgik anmeldelse om ild i et legeskur på naturlegepladsen på Strandskolevej. Politi og brandvæsen kørte til stedet. Ilden blev slukket og der skete udelukkende materiel skade. Brandårsagen er endnu ukendt.

Færdselsuheld ved Nygårds Plads
BRØNDBY. Lørdag den 31. maj kl. 10:50 skete et mindre færdselsuheld i krydset ved Nygårds plads. Der var en mandlig bilist og en kvindelig cyklist involveret. Bilisten skulle ligeud i krydset og overså i den forbindelse cyklisten som kørte mod færdselsretningen. De kørte sammen og der skete ringe materiel skade. Manden – 64 år og fra Brøndby – blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. Pigen – 16 år og fra Brøndby – blev sigtet for at cykle mod færdselsretningen. Begge erkender.

67-årig snydt af tricktyve
BRØNDBY. Mandag den 26. maj kl. 16:17 blev en 67-årig kvinde udsat for et tricktyveri i et ældrecenter på Nygårds plads. En fremmed mand kom hen og omfavnede hende, hvorefter en kvinde gav hende et armbånd på. De stjal den 67-åriges eget armbånd og en halskæde. De arbejdede formentlig sammen med endnu en kvinde.

Bilbrand i Tybjergparken
BRØNDBY. Onsdag den 28. maj kl. 01:26 indgik anmeldelse om ild i en bil i Tybjergparken. Politi og brandvæsen rykkede ud og branden blev slukket. Det viste sig at den var brugsstjålet og den udbrændte fuldstændig. Branden formodes påsat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top