fbpx
Brøndbys pigefodboldhold til Madsby Cup
IMG_3818-1.jpg
Det er noget særligt at få lov til at spille i de blå-gule farver, og selvom Madsby Cup mest gik ud på at have det sjovt, er Brøndbys modstandere altid særligt opsatte på at slå Brøndby
FODBOLD Det er ikke kun Brøndbys elitepiger, der drager rundt i landet og spiller kampe. Det gør de andre hold også, og de vinder præmier og har det sjovt

I weekenden, 6.-8. juni, deltog fem af Brøndbys ungdomshold for 9 – 14 år i Madsby Cup i Fredericia. Det er blevet en tradition, at pigerne tager af sted fredag eftermiddag i samlet flok med bus. I år havde 48 piger tilmeldt sig på turen. Det er ikke udtagne hold, men et mix af de spillere, der har tid og lyst til og vil følge de regler, der er aftalt, for at vi kan have det rart som et team. Der er således også lagt vægt på, at pigerne skal lære hinanden at kende og have et fællesskab uanset niveau.

Mere end fodbold
Madsby Cup er ikke kun turnering. Det er også uformelt fodboldspil med og mod de andre klubber, som overnatter på skolen, en lærerig bustur med en opdragende chauffør, en tur i Madsby Parken med dyr og kæmpe legeplads, sjov med de andre piger og trænerne, en Madsby T-shirt med alle holdkammeraternes autografer på og ikke mindst hyldest på tagterrassen i klubhuset, når alle holdene skal have medalje og synge deres slagsang.
Alle er med
Selve turneringen er tilrettelagt således, at alle hold får mulighed for at spille mod klubber på forskellige niveauer, og det er et rigtigt godt koncept. Der bliver plads til, at alle kommer i kamp. Selvom vi er et mixet hold, så er det stort for modstanderne at spille mod Brøndby. Det mærker pigerne ikke, men det kan trænerne høre. Så der bliver spillet for at vinde, og det gør vi naturligvis også. Men mange af modstanderne kan alligevel komme hjem og sige, at de har vundet over Brøndby.
Resultaterne viser at vi har plads til alle piger og det skal der også være. Lige fra begynder til den øvede pigespiller. De fem deltagerhold blev placeret lige fra nr. 2 af 6. hold og nr. 11 af 11. hold. Alle hold nåede både at vinde og tabe. Vigtigst af alt er at pigerne får en god oplevelse, og det fik de også i år.

HLA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top