fbpx
Brøndby Strand gør sig klar til Kulturweekend 2014
DSC_0048.jpg
Du kan se hele programmet for Kulturweekend 2014 på brøndbystrand.dk Foto: Privatfoto.
BRØNDBY Endnu engang er Brøndby Strand ved at gøre sig klar til den traditionsrige Kulturweekend, der i år afholdes fra den 13. juni til den 15. juni

Der bliver traditionen tro et farvestrålende skue af telte og boder, musik og mad fra alle verdenshjørner og glade hvin fra børnene i hoppeborgen.
Beboerne og arrangørerne glæder sig til denne weekend, hvor de mødes på tværs af boligafdelinger, gårde, etnisk oprindelse og generationer.
– På vores Kulturweekend blander vi os med hinanden.  Vi spiser hinandens mad, hører hinandens musik, ser naboen danse squaredance og genboens datter lave gymnastikopvisning. Det er godt naboskab, og det er integration, når det er bedst, siger talsmand for de 9 boligafdelinger i Brøndby Strand Tommy Rex Mortensen.

Et rigtigt familiearrangement
Kulturweekenden er et rigtigt familiearrangement for hele familien. Her er banko for bedstefar og børnehjørne for børnebørnene. I Børnehjørnet kan børnene blive malet som en farlig tiger, kaste med dåser eller tage en tur i den store hoppeborg.
Som et nyt indslag i børnehjørnet kåres i år Brøndby Strands bedste kaninhopper.
– På ægte Ninka Ninus-maner har vi i år ’Den store kanindyst’. Her kan byens børn tage deres kanin med ned og prøve kræfter med Dyregårdens kanin-springbane. Det bliver så sjovt, siger Tommy Rex Mortensen og ser frem til, at den bedste kaninhopper bliver kåret om søndagen kl. 13.

Se fremtidens Brøndby Strand
Arkitektkonkurrencen i forbindelse med Danmarkshistoriens største renovering i Brøndby Strand er i gang, hvilket også markeres under dette års Kulturweekend.
– Det skal naturligvis ikke gå ubemærket hen, at vi har gang i noget stort. Noget der kommer til at ændre Brøndby Strand radikalt, siger Tommy Rex Mortensen. Om søndagen kl. 12 afslører Brøndby Kommunes borgmester, Ib Terp, hvilket arkitektfirma, der er vinder af arkitektkonkurrencen. Det vindende arkitektteam kommer også selv og præsenterer deres vinderforslag med ideer til Brøndby Strands nye udseende og indretning. Der vil også blive mulighed for at stille spørgsmål til dommerkomiteen og arkitekterne.

MO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top