fbpx
Borresen fejrer diamantbryllup
BRØNDBY Grundlovsdag den 5. juni fejrer Elna og Aksel Borresen diamantbryllup. Dagen fejres med venner og familie under private former. Aksel er født i 1931 og Elna i 1933. De kommer begge fra Hadsundegnen og flyttede til Brøndbyøster i 1962. Brudeparret har boet i Brøndby Kommune i 52 år. Aksel Borresen har tidligere siddet i kommunalbestyrelsen for Socialdemokraterne […]

Grundlovsdag den 5. juni fejrer Elna og Aksel Borresen diamantbryllup. Dagen fejres med venner og familie under private former.
Aksel er født i 1931 og Elna i 1933. De kommer begge fra Hadsundegnen og flyttede til Brøndbyøster i 1962.
Brudeparret har boet i Brøndby Kommune i 52 år. Aksel Borresen har tidligere siddet i kommunalbestyrelsen for Socialdemokraterne i alt 28 år og beboertillidsmand i Brøndby Boligselskab gennem mere end 50 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top