fbpx
Børnene i Stien hekser
hekse5.jpg
De stolte børn med de færdige hekse. Foto: Vallensbæk Kommune.
Daginstitutionen Stiens børn har lavet de flotte hekse til sankthansbålene ved Vallensbæk Havn

En gammel tradition er blevet taget op igen. Før i tiden var det nemlig børnene i daginstitutionen Stien, lavede hekse til sankthansbålene ved Vallensbæk Havn.
Af forskellige praktiske årsager har det ikke været muligt de seneste år, men nu er hekse-produktionen tilbage i hænderne på Stiens børn, der gik til opgaven med stor ildhu. Store, uhyggelige heksehoveder af papmaché er blevet malet og dekoreret og derefter sat på kroppe med ballon-barme.
Mandag den 23. juni bliver heksene hentet og kørt ned på havnen af Peter fra Lions Club, der står for sankthans-arrangementet sammen med Vallensbæk Kommune. Indtil da står de i institutionen og forskrækker børn og forældre, når de kommer forbi.
Nu vil nogen måske undre sig over, at der er to hekse til ét sankthans-arrangement. Det skyldes, at der både tændes et børnebål kl. 19 og et voksenbål kl. 22.15.
Og faktisk benyttede man lejligheden til at lave en tredje heks, som skal bruges til Stiens egen sankthansfest for børn og forældre, der bliver holdt fredagen inden sankthans med bål, pølser og fællessang.

MO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top