fbpx
BIF spiller storkamp mod Liverpool FC
FODBOLD Den sidste testkamp for Brøndby IF inden sæsonstart 2014/2015 bliver lidt af et brag, når klubben onsdag den 16. juli kl. 18 tager imod den engelske storklub Liverpool FC

Den sidste testkamp for Brøndby IF inden sæsonstart 2014/2015 bliver lidt af et brag, når klubben onsdag den 16. juli kl. 18 tager imod den engelske storklub Liverpool FC

Testkampen markerer samtidig Brøndby IF’s 50-års jubilæum.

– Vi ser frem til at byde Liverpool FC velkommen til Brøndby. Liverpool FC er en af verdens største og mest populære klubber, og vi håber, at rigtig mange af Brøndby IF’s fans – samt Liverpool-fans i Danmark og resten af Skandinavien – vil tage del i denne unikke oplevelse på Brøndby Stadion, siger sportsdirektør Per Rud.

Billy Hogan, der er Chief Commerical Officer i Liverpool FC, siger:

– Liverpool FC har en stor tilhængerskare i Skandinavien og særligt i Danmark. Så det er rigtig spændende for os at få muligheden for at bringe klubben tættere på vores fans via denne venskabskamp mod det største hold i landet.

Klubben fra Merseyside i Liverpool spiller – som de fleste blågule fans ved – en særlig rolle i Brøndby IF’s historie. I oktober 1995 opnåede de blågule et af klubbens til dato største resultater, da netop Liverpool FC blev ekspederet ud af UEFA Cuppen på et legendarisk mål på Anfield af norske Dan Eggen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top