fbpx
Bakkendorff har diamantbryllup
COLOURBOX26526871.jpg
Forslag til mindeord for lokalkendte personer, omtaler af diamantbryllupper samt 100-års fejringer og opefter sendes til mads@folkebladet.dk. Max 300 ord og gerne med skarpt foto. Folkebladet kan ikke garantere, at alle omtaler trykkes, men takker på forhånd for interessen.
BRØNDBY Inge Lissi og Henrik Emil Bakkendorff, fejrer diamantbryllup. De er bosat på Nykær i Brøndby, og den store dag er 26. juni. De har fået to børn, nemlig en Anne og en Emil. Sidstnævnte er måske kendt fra sit tidligere job som sikkerhedschef gennem en længere årrække hos Brøndby IF.Inge Lissi arbejde i sin tid […]

Inge Lissi og Henrik Emil Bakkendorff, fejrer diamantbryllup. De er bosat på Nykær i Brøndby, og den store dag er 26. juni.

De har fået to børn, nemlig en Anne og en Emil. Sidstnævnte er måske kendt fra sit tidligere job som sikkerhedschef gennem en længere årrække hos Brøndby IF.Inge Lissi arbejde i sin tid i Brøndby Boghandel som ekspedient i legetøjsafdelingen, men sluttede sin arbejdskarriere med at være ansat i Magasin, Rødovres Chokoladeafdeling.
Henrik Emil har bortset fra en kort periode i sine unge år, hvor han var chaufør, været ansat i DSB helt frem til pensionsalderen.
Parret er i dag 83 og 81 år og klarer stort set sig selv, oplyser Emil Bakkendorff i sin henvendelse til Folkebladet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top