fbpx
Avisens redaktør tilbage efter barsel
HELE OMRÅDET Efter storken landede med en lille datter til redaktør Mads Louis Orry den 23. april, er den stolte fader nu tilbage som redaktør på Folkebladet efter barsel og lidt ferie. Mads Louis Orry træffes på mads@folkebladet.dk og 43466724. Som udgangspunkt dækker han Glostrup og Vallensbæk, mens journalist Heiner Lützen Ank dækker Brøndby og træffes på […]

Efter storken landede med en lille datter til redaktør Mads Louis Orry den 23. april, er den stolte fader nu tilbage som redaktør på Folkebladet efter barsel og lidt ferie.
Mads Louis Orry træffes på mads@folkebladet.dk og 43466724. Som udgangspunkt dækker han Glostrup og Vallensbæk, mens journalist Heiner Lützen Ank dækker Brøndby og træffes på 436466722 og heiner@folkebladet.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top