fbpx
7.-klasser præmieret for bud på vandsparekampagne
GLOSTRUP 44 elever fra kommunikations- og medielinjen på Glostrup Skole præsenterede torsdag deres bud på en kommende vandsparekampagne i Glostrup

Eleverne har gennem de sidste mange måneder arbejdet intensivt med at producere et forslag til en vandsparekampagne, som Glostrup Kommune eller Glostrup Forsyning kan gennemføre for at få borgere til at spare på vandet. Målet er at få forbruget ned fra 105 liter til 100 liter per borger per dag.
Eleverne præsenterede ti forskellige kampagneideer i form af flotte plakater og andet materiale som t-shirts, muleposer, kaffekopper og mange andre sjove merchandises.
– Iderigdommen var stor og det professionelle niveau meget højt, udtaler Bo Nørbjerg, direktør i Glostrup Forsyning.
 
Professionelle værktøjer
Eleverne har som et led i projektet været på et otte dages kursus på den mediegrafiske linie på Københavns Tekniske Skole, hvor de har fået mulighed for at lege med professionelle programmer som Indesign, Illustrator og Photoshop – en mulighed som eleverne ikke har til hverdag.
– Et projekt som dette gør undervisningen meget mere konkret og målrettet og giver tydeligt mening for eleverne. De har lært at arbejde med deadlines, fået ansvar for et produkt og er virkelig vokset med opgaven, udtaler Anders Nilsson, lærer på Glostrup Skole, Skovvang.
Naja fra vinderholdet nikker og tilføjer:
– Det er sjovt at prøve noget helt nyt og få mulighed for at arbejde med nye redskaber, som vi ikke kan i skolen. Og det er fedt, at det vi laver, skal bruges til noget.
 
Baggrunden for projektet
Projektet er et samarbejde mellem Glostrup Skole, Københavns Tekniske Skole, Glostrup Forsyning og Center for Miljø og Teknik i Glostrup Kommune. Målet har været, at give eleverne kendskab til vores lokale vandressourcer og viden om, hvorfor det er vigtigt at spare på vandet.
Målet har også været, at eleverne skulle producere et færdigt koncept for en kampagne, som Glostrup Forsyning kan benytte i deres formidlingsarbejde, og endelig skulle eleverne præsenteres for en erhvervsuddannelse som mediegrafiker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top