fbpx
6.B vinder cyklistprøven 2014
f00ac6_6.B_vinder_cyklistpr_ven_2014_1_.jpg
Foto: Christian Marht.
GLOSTRUP Det blev 6.B fra Glostrup Skole, Nordvang, der stolt kunne modtage diplom og præmie som vindere af cyklistprøven 6.B er nu parat til at være rollemodeller for elevernes yngre venner og søskende. Vicepolitiinspektør Erik Radmer Jensen fra Københavns Vestegns Politi og borgmester John Engelhardt deltog ved overrækkelsen af et diplom og 3.000 kroner til klassekassen. […]

Det blev 6.B fra Glostrup Skole, Nordvang, der stolt kunne modtage diplom og præmie som vindere af cyklistprøven 6.B er nu parat til at være rollemodeller for elevernes yngre venner og søskende. Vicepolitiinspektør Erik Radmer Jensen fra Københavns Vestegns Politi og borgmester John Engelhardt deltog ved overrækkelsen af et diplom og 3.000 kroner til klassekassen. 6.B har allerede besluttet, hvad pengene skal bruges til: De skal ud og bowle sammen.

– Det betyder noget, at I er gode til at bruge hovedet, når I cykler ude i trafikken. Trafikken er nemlig ikke helt ufarlig, og derfor er det vigtigt både at have respekt for den og kende til reglerne i trafikken, sagde John Engelhardt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top