fbpx
2.000 besøgende til Kulturweekend 2014
DSC_0363.jpg
Kulturens dygtige og søde børn. Med cirka 2.000 besøgende i løbet af weekenden og en summen af liv på pladsen er arrangørerne af Kulturweekend 2014 ovenud tilfredse. Foto: Mette K. Olsen.
BRØNDBY Kulturweekend 2014 i Brøndby Strand stod på mange måder i samværets og børnenes tegn

Der var masser af børneliv på teltpladsen i Esplanadeparken med hoppeborg, gamle lege præsenteret ved Gerlev legepark og mange børn, der solgte ud af deres gamle legetøj. Det var ikke de store musiknavne, der trak folk i år, det gjorde til gengæld samværet og børneaktiviteterne.
– Det har været en rigtig dejlig Kulturweekend. Vi har i år haft en festplads med masser af liv, ikke mindst repræsenteret ved bydelens mange dejlige børn. Der har virkelig været gang i børnenes loppeboder, hoppeborgen og de gamle lege som Gerlev Legepark sørgede for. Det har været rigtig skægt at se, hvordan børnene i den grad har taget favntag med stylter, gamle spillemaskiner, bob-spil og meget andet.  Det er positivt, at vi godt kan lokke den yngre generation væk fra pc-skærmen med sjove aktiviteter og socialt samvær, siger talsmand for De 9-partnerskabet i Brøndby Strand Tommy Rex Mortensen.
2.000 mennesker var  i alt med til Kulturweekend 2014
Det var 19. år i træk, at Esplanadeparken var omdannet til en farverig festplads fyldt med mennesker, musik og mad fra hele verden samt optrædende kunstenere og foreninger. Med cirka 2.000 besøgende i løbet af weekenden og en summen af liv på pladsen er arrangørerne af Kulturweekend 2014 ovenud tilfredse. De glæder sig allerede til at fejre 20 års jubilæum om et år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top