fbpx
Vinderne fra Havens Dag
P1020369.jpg
Anna Hansen var den heldige blandt børnene og hun lovede at tage storesøster med i biffen. Pernille Jensen fra Teknisk Forvaltning overrakte præmien. Foto: Morten Heegaard.
BRØNDBY Havens Dag 2014 blev afholdt på genbrugsstationen lørdag den 10. maj, og det blev en stor succes med mere end 500 besøgende. En af dagens mange trækplastre var tips-konkurrencer for både store og små. Der var 43 børn, som havde prøvet lykken med de otte spørgsmål i børnequizzen og 111 personer, som havde valgt at […]

Havens Dag 2014 blev afholdt på genbrugsstationen lørdag den 10. maj, og det blev en stor succes med mere end 500 besøgende. En af dagens mange trækplastre var tips-konkurrencer for både store og små. Der var 43 børn, som havde prøvet lykken med de otte spørgsmål i børnequizzen og 111 personer, som havde valgt at gætte på de 13 rigtige i de voksnes konkurrence.

De heldige vindere fik overrakt præmierne af Pernille Jensen fra Teknisk Forvaltning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top