fbpx
Vinderen af ’Årets Værk’ i Glostrup fundet
Rita-Larsen-med-årets-værk.jpg
Rita Larsen med årets værk. Borgernes Udstilling løber frem til 1. juni og er gratis. Foto: Glostrup Kommune.
GLOSTRUP Fritidscenteret udstiller i øjeblikket værker af borgerne i Glostrup og vinderen af ’Årets Værk’ er fundet

Der var tæt løb blandt deltagerne og mange delte andenpladsen. Der var dog ingen tvivl om, hvem der løb med sejren. I år blev vinderen Rita Larsen med sit billede ’Elefanter’.
Rita har boet i Glostrup størstedelen af sit liv og har malet i næsten 10 år. Hun har før været med, når Borgernes Udstilling løb af stablen. Her har hun bidraget med både abstrakte malerier og billeder af landskaber. I år blev vinderbilledet et portræt af elefanter, som Rita har samlet inspiration til fra både rejser og fotos gennem et par år.
Rita glæder sig over at kunne fremvise værker til Borgernes Udstilling. ”Udstillingen er en dejlig mulighed for mange og man bliver også inspireret af at se de andres arbejde”, siger hun, mens hun beundrer et af de andre udstillede værker i Fritidscenteret.
Rita er dog ikke kun kunstinteresseret for hun nyder også at rejse og at se speedway og ishockey. Foreløbigt ser hun dog frem til at kunne bruge sin nyvundne præmie – et års medlemskab til Kunstmuseet Arken i Ishøj.

MO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top