fbpx
Vind sjov tur i cirkus!
danilaogdanilobig.jpg
BRØNDBY&GLOSTRUP Nu kan du vinde billetter til en tur i cirkus i ugens konkurrence i Folkebladet

Cirkus Baldoni kommer til Brøndby og Glostrup. Cirkuskaravanen ruller ind på pladsen bag Rådhuset, Sognevej i Brøndby fredag den 13. juni kl. 16 og lørdag den 14. juni kl. 15 og senere går turen til Glostrup i parken til venstre for Glostrup Hallen fredag den 21. juni kl. 16 og lørdag den 22. juni kl. 15.
– Gennem de sidste tre år har vi ledt efter ét bestemt nummer i den helt rette udgave, og derfor ville jublen ingen ende tage, da vores agent ringede fra Kina og fortalte, at han havde fundet vores nummer med de helt rette artister, fortæller Thessa Daniella, der driver Cirkus Baldoni sammen med sin mand René Mønster.
– Vi er superstolte over at præsentere vores publikum for Danmarkspremieren ”Ballet på skulder” – en disciplin, der har vundet guldklovnen i den prestigefyldte Monte-Carlo International Circus Festival.
Cirkus Baldoni byder i øvrigt på Familiedag fredag den 11. juni i Brøndby og fredag den 20. juni i Glostrup.  Disse dage er der enhedspris og frie pladser i hele teltet og så er det inkluderet et kræmmerhus popcorn til børnene.

Konkurrence

Du kan vinde én af tre pakker med to billetter til 2. Plads eller førstepræmien på fire billetter til 1. Plads inklusiv et billede af vinderen sammen med Leonardo og cirkusdirektør Baldoni. Vinderne kan frit vælge, hvilken af dagene de ønsker at se forestillingen.
Svar på nedenstående spørgsmål ved at sende det via e-mail til konkurrence@folkebladet.dk. Mærk emnefeltet ”Cirkus”. Husk at skrive navn, adresse og telefonnummer. Vinderne får besked som svar på e-mail senest mandag den 9. juni.Kun ét svar pr. husstand, og du skal være bosat i Glostrup, Brøndby eller Vallensbæk.

Hvad gør Cirkus Baldoni for jer?
1. Står på tæer
2. Står på hovedet
3. Står på hænder

MO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top