fbpx
Vind fed Ferrari-tur med Bellevue og Folkebladet
WH6O3686.jpg
Ja, den ser godt ud. Og du får nu chancen for en tur i den i det danske sommerlandskab. Men det kræver, at du deltager i konkurrencen her. Foto: Bellevue
HELE OMRÅDET Deltag i konkurrencen om at vinde en tur bag rattet i en vaskeægte Ferrari, når Folkebladet og Bellevue inviterer bilglade deltagere til en sjov konkurrence i det gode vejr

Ferrari 430 Spider – verdens mest eftertragtede sportsvogn, der med en tophastighed på 315 km/t og en acceleration på 0-100 km/t på blot 3,5 sekunder uden tvivl får hårene til at rejse sig og adrenalinen til at pumpe. Spørgsmålet er: Hvad er navnet på Bellevues nye lækre italienske sportsvogn, som du har chancen for at få en køretur i?
Der trækkes lod blandt rigtige svar om et gavekort gyldigt til én køretur i den flotte bil én dag i en af de næste tre år. Se svarmulighederne her over på siden.

Hvilken Ferrari kan du få en tur i?

A           Ferrari 360 Spider

B           Ferrari 430 Spider

E-mail dit svar til konkurrence@folkebladet.dk og mærk emnefeltet ”Ferrari”. Kun ét svar pr. husstand, og du skal bo i Glostrup, Brøndby eller Vallensbæk. Kun deltagere over 18 år og med kørekort. Vinderen får direkte besked via e-mail. Se mere om Bellevue på bellevue-as.dk.

MO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top