fbpx
Venstres spidskandidat på besøg
Johnogulla.jpg
GLOSTRUP Mandag d. 5. maj havde Glostrup besøg af Ulla Tørnæs, Venstres spidskandidat til EU valget d. 25. maj. Sammen med borgmester, John Engelhardt (V) uddelte hun materialer og talte med borgere på Glostrup Station. I forbindelse med besøget siger John Engelhardt (V): – For mig er det utroligt vigtigt, at vi har fokus på valget. […]

Mandag d. 5. maj havde Glostrup besøg af Ulla Tørnæs, Venstres spidskandidat til EU valget d. 25. maj. Sammen med borgmester, John Engelhardt (V) uddelte hun materialer og talte med borgere på Glostrup Station.
I forbindelse med besøget siger John Engelhardt (V):
– For mig er det utroligt vigtigt, at vi har fokus på valget. Mange, mange sager afgøres direkte eller indirekte i EU.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top