fbpx
Vallensbækroere tog ti guldmedaljer i Tyskland
RONING Super Kraft Center Vallensbæk (SKCV) fik intet mindre end 10 guldmedaljer med hjem fra Große Brandenburg Regatta i Tyskland.

Sammen med resten af de danske udtagne landsholdsroere fra U14 og op til seniorer, deltog SKCV med 19 roere. Heraf var 15 udtaget i forskellige discipliner af de respektive landstrænere.
– Trods kulde, blæst og regn blev stævnet en stor succes. Der var høj kvalitet og SKCV roerne hjemtog 10 sejre af de i alt 28, hvor Danmark løb med guldet. Det må siges at være absolut tilfredsstillende og det til trods, at vi endnu er meget tidligt på sæsonen og formtoppen skal komme senere. Nu venter vi så spændt på at landstrænerne udtager seniorlandsholdet, der skal til World Cup i Szeged og sætter de mandskaber de vil iagttage ved Maribo Regatta med henblik på EM U18/U23, udtaler Cheftræner Christian Grau.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top