fbpx
Vallensbæk Musikskole fejrede musikskoledage
VALLENSBÆK Den 3. og 4. maj fejrede musikskoler fra hele landet musikskoledage i Tivoli. Vallensbæk Musikskole var også med

I den første weekend af maj samledes musikskoler fra hele landet i Tivoli til de årlige musikskoledage, og det var en fest ifølge Jens Seneberg Nielsen, der er musikskoleleder i Vallensbæk:
– Tivolidagene 3. og 4. maj gik forrygende. Den gamle have i hjertet af København summede af musik fra musikskoleelever i alle størrelser og i en mangfoldighed i forskellige repertoire, orkestertyper og niveau. Det store GAVL orkester fik lov at slutte festdagene af med en koncert på Plænen søndag aften, og det gjorde de med maner.

Godt samarbejde
Eleverne fra Vallensbæk Musikskole var en del af et større orkester med elever fra Glostrup, Albertslund og Lyngby Musikskoler, og det var ifølge Jens Seneberg Nielsen en god ide:
– Det er et stærkt samarbejde imellem de fire musikskoler og deres elever, som i fællesskab får prøvet at være en del af et stort orkester og en stor lyd.

Fornøjelsen ved at spille i Tivoli
At eleverne var glade for at være med, er Jens Seneberg Nielsen slet ikke i tvivl om:
– Eleverne synes, det er en stor oplevelse at optræde i Tivoli og især på den legendariske scene på Plænen, hvor der ofte spiller det ene store navn efter det andet. Det giver ligesom et gip i én, når man kigger ud over alle de mennesker og den flotte have, og når man lige tænker over, hvor det er, man sidder. Samtidig er det også sjovt at møde nogle fra de andre musikskoler og opdage, at der er mange andre, som spiller det samme som én selv og også at få nogle nye venner på den måde. Så får man jo også en dag i Tivoli, som jo heller ikke er af vejen.

En god afslutning
Musikskoledagene har fundet sted i flere år, og de er gode, fordi de slutter øvelsessæsonen godt af, fortæller Jens Seneberg Nielsen:
– Vallensbæk Musikskole deltager, fordi det er et rigtig godt mål for det fælles samarbejde at få lov at slutte de mange fælles øvedage af med en stor koncert på en flot scene. Det giver noget konkret at arbejde hen imod, og så giver det ekstra motivation til at kunne musikken ordentlig. Samtidig gør det også opmærksom på nogle af de lidt sjældnere instrumenter, som blæseinstrumenter jo er i dag. De fleste børn kender instrumenter som guitar, klaver og trommer, og vil derfor helst spille på et af dem eller synge. Men musikskolerne gør jo et stort arbejde i fællesskab for at gøre opmærksom på de andre instrumenter, så der også er nogle der vil spille på dem i fremtiden.

HLA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top