fbpx
Tid&Sted
TID&STED Loppemarked hos spejderne VALLENSBÆK. KFUM-spejderne Strandboerne i Vallensbæk afholder loppemarked ved spejderhytten Mosebo på Rendsagervej 3 den 24. maj kl. 10 – 17. Som tidligere år holder caféen åbent med kaffe, kage, øl, vand og frokostretter til rimelige priser. Har du noget, hvor du tænker, at det skal spejderne da have lov til at sælge, […]

Loppemarked hos spejderne

VALLENSBÆK. KFUM-spejderne Strandboerne i Vallensbæk afholder loppemarked ved spejderhytten Mosebo på Rendsagervej 3 den 24. maj kl. 10 – 17. Som tidligere år holder caféen åbent med kaffe, kage, øl, vand og frokostretter til rimelige priser.
Har du noget, hvor du tænker, at det skal spejderne da have lov til at sælge, så ring til Flemming Nielsen på telefon 43 53 71 23. Det er også muligt selv at aflevere effekter den 23. maj mellem kl. 10 og 20.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top