fbpx
Tid&Sted
TID&STED Åbent Hus hos Kattens Værn BRØNDBY. Lørdag den 10. maj mellem klokken 12 og 15 er der Åbent Hus på internatet og på Katteklinikken på Sandager 11 i Brøndby. Ud over at hilse på internatets katte og personale, vil Katteklinikkens dyrlæge Tom Schantz Kristensen og hans veterinærsygeplejerske også være at træffe. Det vil være muligt […]

Åbent Hus hos Kattens Værn
BRØNDBY. Lørdag den 10. maj mellem klokken 12 og 15 er der Åbent Hus på internatet og på Katteklinikken på Sandager 11 i Brøndby. Ud over at hilse på internatets katte og personale, vil Katteklinikkens dyrlæge Tom Schantz Kristensen og hans veterinærsygeplejerske også være at træffe. Det vil være muligt at få en snak med dem om pasning og pleje af katten.

Dagplejedag i Glostrup
GLOSTRUP. Onsdag d. 14. maj finder den årlige dagplejedag i Glostrup sted. Temaet i år er Mini Olympiade. Dette hele begynder kl 9 og slutter omkring kl. 12. Man skal møde op i krydset Nørre Alle og Hovedvejen på centrets side. I tilfælde af regn flyttes dagen til Glostrup Bypark. Man skal selv medbringe mad, drikke og tæppe at sidde på.

Borgernes udstilling
GLOSTRUP. Torsdag 8. maj til søndag 1. juni kl. 16.30
er det tid til den årlige tilbagevendende udstilling i Glostrup med forskellige værker af lokale borgere. Fernisering 8. maj kl. 16.30-18 med velkomst, musik og forfriskninger.  Det er gratis at deltage og foregår på Aktivitetscentret, Sydvestvej 12

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top