fbpx
Tid&Sted
TID&STED HELE OMRÅDET 1. Maj-arrangementer. I Vallensbæk fejrer Socialdemokraterne på Korsagergård. Arrangementet begynder kl. 07.00, og der er taler af Mattias Tesfaye, Folketingskandidat for socialdemokraterne i Brøndbykredsen, René Nielsen, formand for Metal i Hovedstaden og Maja Vedel Dyrkjær, forretningsudvalgsmedlem af DSU, Øresundskysten. GLOSTRUP Lørdag d. 3. maj afholder Lions Club Glostrup loppemarked på Glostrup Torv. Loppemarkedet […]

HELE OMRÅDET
1. Maj-arrangementer. I Vallensbæk fejrer Socialdemokraterne på Korsagergård. Arrangementet begynder kl. 07.00, og der er taler af Mattias Tesfaye, Folketingskandidat for socialdemokraterne i Brøndbykredsen, René Nielsen, formand for Metal i Hovedstaden og Maja Vedel Dyrkjær, forretningsudvalgsmedlem af DSU, Øresundskysten.

GLOSTRUP
Lørdag d. 3. maj afholder Lions Club Glostrup loppemarked på Glostrup Torv. Loppemarkedet finder sted mellem kl. 09.00 og 14.00, og alle kan leje en bod ved at ringe på tlf. 4345 4800. På dagen vil der, ud over muligheden for at gøre et godt køb, være mulighed for at opleve underholdning på scenen på Torvet. Loppemarkedet er det første af en serie af loppemarkeder, Lions Club arrangerer på Torvet lørdage i maj, juni, juli og august.

BRØNDBY
Brøndby Strand Tennisklub afholder Åbent Hus lørdag den 3. maj klokken 13-15. Det foregår Strandesplanaden 95, Brøndby Strand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top