fbpx
Spejderløb ved Skovens Dag
IMG_3111-04-05-14-Ulveløbets-vinderhold..jpg
Søndag den 4. maj var spejderne sendt på løb i forbindelse med Skovens Dag. Temaet var indianerfærdigheder Foto: Arne Strøm Madsen.
BRØNDBY Søndag den 4. maj var det Skovens Dag. Men også spejdernes dag, da der i forbindelse med Skovens Dag foregik et stort spejderløb

Skovens Dag i Brøndby den 4. maj inkluderede også et stort spejderløb. Hele 59 børn fra flere spejderenheder var kaldt til det årlige Ulveløb, arrangeret af Vestvoldgildet. Børnene var inddelt i 12 hold, og der blev konkurreret om lasso- og tomahawkkast, indianerdans, bueskydning, balancefærdigheder og meget mere. Spejderne skulle gå gennem hele skoven for at nå gennem de otte poster, der var oprettet. Alle disse ting blev afprøvet, medens hestevogne stille kørte på de samme skovstier. Solens stråler smuttede ned mellem de lysegrønne bøgeblade, det var en dejlig dag. 20 Gildebrødre i Vestvoldgildet sørgede for det praktiske, og de 59 børn afprøvede ihærdigt deres indianerfærdigheder.
Til sidst var der afslutning ved Astra Hytten, der ligger lige ved Brøndby Naturskole. Der blev serveret ristede pølser og lidt at drikke, og så var det tid til præmieuddelingen. Der var mange præmier for flotte præstationer, men selvfølgelig kun én førstepræmie. Den gik til Kiowa-Ringebæk 2, og det var stolte ulveunger, der blev udråbt som vindere af årets Ulveløb

Plads til flere
Vestvoldgildet, der stod bag arrangementet, har mange jern i ilden. De står for eksempel også for et årligt kæmpe-loppemarked Store Bededag. Pengene fra dette loppemarked bliver givet ud til godgørende formål på forskellige måder. Der er for øjeblikket 32 Gildebrødre fordelt på fem grupper. Men der er plads til et par stykker mere, hvis der er nogen, der har lyst.

HLA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top