fbpx
Slutspil om DM i bordtennis
Bordtennis.jpg
Stolte juniordrenge efter deres sølvmedalje i Junior DM i bordtennis.
BORDTENNIS Flot andenplads til Juniorhold i Bordtennis

Vestegnens hold i Junior Divisionen har været en tur i Odense, hvor de afsluttende kampe om DM for Juniorhold blev spillet. Vestegnen, der stillede med Mikkel Frederiksen, Christian Ryding, Sebastian Borel og Jesper Ravn, havde kvalificeret sig til slutspillet ved at blive nr. 2 i Junior Division Øst. Slutspillet afvikles med to semifinaler, hvor nummer et i Øst møder nummer to i Vest og omvendt. Som toer skulle Vestegnen derfor møde BBB, der havde vundet Vestdivisionen i semifinalen.
Vestegnen fik en god start, hvor Sebastian Borel vandt over BBBs førstemand. Vestegnen kom foran 4-1, inden BBB fik kæmpet sig tilbage i kampen og fik reduceret til 4-3. De næste kampe vandt Vestegnen, og da kampen var slut, stod der 8-4. Dermed var Vestegnen klar til finalen. Modstanderen i finalen var Holme Olstrup, der havde vundet deres semifinale ved at slå nummer to fra Vestdivisionen.
Det var derfor to hold fra Øst-divisionen der stod overfor hinanden i finalen. De to hold havde mødt hinanden tidligere i Øst-turneringen med sejre til Holme Olstrup, som derfor var klar favorit. Der blev vist bordtennis af høj klasse, og Vestegnen kæmpede deres chance. Marginaler og heldet var dog ikke på Vestegnens side, og de måtte se sig slået med 8-3 og dermed DM sølvmedaljer.

HLA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top