fbpx
Skovens dag i Brøndby
BRØNDBY Landet over er det Skovens Dag søndag d. 4. maj. Også i Brøndby bliver dagen fejret

Brøndbyskoven, den nyere Bakkeskov og skoven i Den Grønne Kile er populære, rekreative områder i kommunen. De besøges af mange mennesker og bruges både som udflugtsmål, til at gå og løbe tur i og til at lufte hund i. Der kan derfor være forskellige meninger om, hvad skovene skal bruges til (for eksempel hvilke begrænsninger, der skal være for løsgående hunde.)
Søndag d. 4. maj er der mulighed for at danne sig et overblik over de mange forskellige ting, der sker i skoven. Den dag kan man nemlig møde bl.a. teknisk forvaltning, materialegården og de blå spejdere. Hertil kommer, at alle kommunalpolitikkerne også er inviteret til at møde op, så man fortælle dem, hvad man synes, skoven skal bruges til.
På skovens dag kan man også samle urter i skoven og lave urtefrikadeller, se skovarbejderen fælde et stort bøgetræ og lave fuglekasser.
Skovens Dag bliver fejret på Brøndby Naturskole,
Voldgaden 21 D og begynder kl. 12.
Har man ikke mulighed for at møde op på dagen, kan man fra d. 4. maj og fire uger frem fortælle sin mening om skoven på www.brondby.dk/skov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top