fbpx
Skal du med til koncert?
GLOSTRUP Hvert år afholder LIONS CLUBBERNE i Storkøbenhavn en fælles forårskoncert. Den lokale afdeling i Glostrup har købt 100 billetter og har et par stykker i overskud. Er det noget for dig?

LIONS Glostrup har købt 100 billetter til
LIONS CLUBBERNE i Storkøbenhavns fælles forårskoncert på Københavns Rådhus den 21. maj 2014 kl. 15.00. En del af billetterne deler LIONS Glostrup ud via Glostrup kommune, og disse billetter går primært til frivillige, som udfører et stort hjælpearbejde i hverdagen.
Men da LIONS Glostrup stadig har billetter i oveskud, har de, efter aftale med Folkebladet, efterladt nogle stykker hos Folkebladet. Disse kan afhentes gratis hos Folkebladet fra den 15. maj. Der er dog kun tale om et begrænset antal, så det er efter først til mølle-princippet.

HLA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top