fbpx
Rygning
DEBAT Af Eva ThomsenØstervej 35, st.tv.2600 Glostrup Da jeg selv er ryger, kan jeg godt tillade mig at sige, at der hvor jeg færdes, er rygere de største svin. De smider skodderne lige ved siden af skraldespanden og i det hele taget, hvor de nu lige befinder sig, når de er færdige med at ryge. Man […]

Af Eva ThomsenØstervej 35, st.tv.2600 Glostrup
Da jeg selv er ryger, kan jeg godt tillade mig at sige, at der hvor jeg færdes, er rygere de største svin. De smider skodderne lige ved siden af skraldespanden og i det hele taget, hvor de nu lige befinder sig, når de er færdige med at ryge. Man skulle tro, at det drejede sig om en fodrejse til Kina at slukke cigaretten og komme skoddet tilbage i pakken, hvis der ikke er en skraldespand lige i nærheden. De tager jo cigaretten op af pakken, og så kan de vel også komme skoddet ned igen. Hvor svært kan det være at rydde op efter sig. Jeg vil nødig tænke på, hvordan deres hjem ser ud. Rydder de ikke op hjemme hos sig selv? Jeg vil dog medgive, at de fleste skraldespande ikke passer til rygere, men det er jo ikke nogen undskyldning.
Desværre er folk i dag tilsyneladende ligeglade med andre end sig selv. De gør bare som det passer dem, og den holdning går desværre videre til de næste generationer, så jeg er glad for, at jeg er så gammel som jeg er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top