fbpx
Ros til plejepersonalet
BRØNDBY Det kommunale tilsyn roser personalet på kommunens ældrecentre og leverandører af personlig pleje. Det samme gør Venstre.

Der er gennemført tilsyn på ældrecentrene samt hos leverandørerne af praktisk hjælp og personlig pleje. Alle tilsyn er godkendt, og der er ikke fundet hverken alvorlige fejl eller mangler, der kræver hurtig eller øjeblikkelig indgriben. Så klar lyder konklusionen på den tilsynsrapport, BDO har lavet på vegne af Brøndby Kommune. Og det skaber glæde hos Venstre i Brøndby Kommune:
– Borgerne på vore ældrecentre og bofællesskab for demente er vore allersvageste borgere. De har ofte flere forskellige diagnoser og kræver derfor megen opmærksomhed og nærhed af plejepersonalet døgnet rundt. Det er derfor med stor glæde, at tilsynsbesøgene af BDO, der varetager de kommunale tilsyn på ældrecentre samt hos leverandører af praktisk og personlig pleje, på vegne af Brøndby Kommune, og embedslægerne, der vurderer, om sundhedslovens bestemmelser overholdes, konstaterer, at der var så få fejl og mangler, at der ikke skal være tilsyn i 2014. Sammenlignet med sidste år er der sket væsentlige fremskridt på ældrecentrene, siger Kurt Damsted (V).
At tilsynet ser så positivt på plejen på ældrecentrene og hos leverandørerne af praktisk hjælp og personlig pleje er naturligvis først og fremmest godt for de borgere, der modtager hjælpen. Men Kurt Damsted (V) mener også, det er vigtigt at huske på, at medarbejderne gør en stor indsats:
Medarbejderne er meget fagligt dygtige og engagerede og demonstrer kendskab til den enkelte borgers behov og problemstillinger. Beboerne modtager en god pleje og omsorg og oplever at være trygge på ældrecentrene. Jeg vil derfor gerne udtrykke stor ros og tak til centrenes personale og deres omsorg for vore svageste borgere.

HLA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top